Voorstellingsbrief 2

2e brief – april

Op papier in de studio (oranje)

Op de website

In uw mailbox

Hier tref je de tweede belangrijke brief  van drie, over de voorstelling! Via deze weg belangrijke tijdgegevens:

9 april Kaartverkoop in de studio: 10:00-12:00 Hierna zijn de kaarten te reserveren via de mail. Kaarten komen op €20 per stuk. Uitsluitend bij de verkoop in de studio op 9 april, krijgt u het 6 kaartje gratis. Het is niet mogelijk te pinnen. 

24 april Generale in de studio: 9:30-12:30

Voor alle kinderen 6+/60minuten lessen of langer. Ouders zijn om 12:00 welkom om een blik te werpen in de studio. Docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. 

22 mei, voorstelling: 

10:00 doorloop voor 6+/60min lessen, 12:15 aankomst kleuters

13:30 aanvang voorstelling, 16:00 vermoedelijk eind

Maandag 23 mei en dinsdag 24 mei is er geen les. 

Wilt u ons helpen het programmaboekje financieel mogelijk te maken? Dat zou fijn zijn; we bieden het graag kosteloos het publiek aan. Zet u een advertentie voor 69,- ontvangt u 2 vrijkaartjes als dank! 

Deelname bijdrage (10,- p.p. en niet per les) inleveren tussen 1 en 22 april bij je docent. Liefst in een gesloten enveloppe met je naam, lesdag en tijd erop. Deze bijdrage is om te helpen bij de aanschaf van make-up en het wassen, repareren, aanvullen, vernieuwen van kostuums en alle extra repetitietijden.

Het grote doel van de voorstelling is de leerlingen een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit seizoen in ons 25 jarig jubileum en heeft een gouden tintje. Wilt u helpen van deze dag een onvergetelijk event te maken, komt u feestelijk in goud of met gouden accessoires. Heel veel plezier gewenst!