Feestjes

De Dance & Ballet Company heeft een nieuw pakket feestjes voor aankomend seizoen. Verschillende thema’s bieden aan maar we maken feestjes ook graag naar wens van de jarige Job of Jet. Hier tref je een overzicht van alle feestjes. Wil je een uniek en creatief feestje, laat ons dat tijdig weten!

Deze themafeestjes zijn in de weekenden en vakanties te boeken. De feestjes zijn bedoeld voor 10 kinderen of 8 volwassenen. Meer of minder feestvierders zijn natuurlijk ook welkom.

Klick hier voor feestjes voor kids vanaf 5 jaar & klick hier voor feestjes die ook geschikt zijn voor 7 jarigen. Voor tieners en volwassenen zijn er ook feestmogelijkheden naar wens, klick hier.

Bij de kinderfeestjes dansen ongeveer een uur. Je maakt kennis met de verschillende basistechnieken en we werken aan een voorstelling voor de ouders. Er is tijd voor iets lekkers en een spel. We gaan ook een mooie knutsel maken. Die neem je mee naar huis!

De feestjes voor volwassenen bestaan uit 1,5 uur dans. Daarnaast is er tijd voor koffie, thee of wijn en wordt er in overleg een passend spel gedaan.

Kosten kinderfeestjes tot 12 jaar

Kosten: 150,- voor 10 kinderen of minder

Extra deelnemers:  15,-

Bij meer dan 12 deelnemers: jarige gratis!

Inclusief: limonade en iets lekkers, een presentje mee naar huis & de knutsel

Kosten feestjes voor volwassenen

Kosten: 150,- voor 10 deelnemers of minder

Extra deelnemers: 15,-

Bij meer dan 12 in de groep, nummer 13 gratis!

Inclusief: koffie, thee met iets zoets & zouts. Kosten materialen voor spel of creativiteit in overleg.