Team Dance & Ballet Company

Het docententeam van de Dance & Ballet Company is divers. We stellen graag de docenten hieronder kort aan u voor. 

Tijdens de afsluiting juni 2021 zijn sommige docenten in actie gekomen tijdens de presentatie per groep in de gymzaal. Hier treft u een kort filmpje van het geheel, 1 minuut.

Nicole

Nicole heeft in 1997 de Dance & Ballet Company opgestart en staat voor de algehele en artistieke leiding. Dansplezier wordt niet uit het oog verloren, juist door kwaliteit te bieden. Nicole geeft dit seizoen tal van Yoga lessen, selectie klassen klassiek en kinderdans.

Sanne

Sanne heeft na haar docenten- en uitvoerende opleiding bij tal van scholen en gezelschappen lesgegeven. Op dit moment is Sanne vast op kantoor te vinden, geregeld de invaldocent en doet zij ondermeer de begeleiding van stagiaires.

Charlotte

Charlotte was net als juf Lisa een heel klein meisje toen zij voor het eerst kwam dansen. Samen met Emma kunnen we haar op de zaterdag niet meer wegdenken. Charlotte heeft gekozen voor andere studies na haar vakopleiding en is werkzaam op de universiteit.

Emma

Emma is jaren de steun en toeverlaat van Charlotte en Patricia geweest en gaat naast haar zaterdaglessen nu zeer technisch studeren aan de Universiteit.

Mandy

Mandy gaat bij ons haar tweede seizoen draaien en zwaait de scepter tijdens de showdancelessen. Met een dijk aan ervaring binnen het wedstrijdcircuit vertrouwen we graag deze groepen aan haar!

Lisa

Lisa is als kleutertje bij ons gestart met dansen en nooit meer weggegaan. Na haar vakopleiding en stage, is zij direct opgenomen in het docententeam.

Nadine is een bekende van de school en zal aankomend jaar de dinsdag spitzenles gaan verzorgen.

Merel, gastdocente modern & klassiek techniek