Belangrijke informatie

Hier treft u belangrijke informatie zoals de lesgelden, de jaaragenda, de huisregels en het kledingvoorschrift.

U kunt de vragen ook stellen aan de docent, een Whatsapp berichtje sturen (Nicole: 06 – 55 15 82 98). Een mail sturen vinden we ook erg prettig: klik hier. Als u even gaat surfen op onze website treft u waarschijnlijk alle antwoorden en bent u perfect op de hoogte!

Naast onze website met redelijk vaste informatie, is het NOODZAKELIJK dat u zich opgeeft voor onze nieuwsbrief en die ook daadwerkelijk leest. Ouders die zich niet opgeven zijn daarmee buitengesloten van belangrijke informatie over bijvoorbeeld lesrooster wijzigingen, corona updates en de voorstellingsorganisatie. Sommige ouders zijn wel geabonneerd op de digitale nieuwsbrief maar lezen deze niet. Dat is evenmin aan te raden.

Met name voor ouders van tieners is de digitale nieuwsbrief: deze leerlingen komen zelfstandig naar de studio dus we kunnen u lastig `live’ even bijkletsen. Belangrijke informatie komt niet altijd bij deze pubers aan, laat staan dat deze informatie thuis komt.

De nieuwsbrief komt ongeveer 1x per maand. Tijdens de Corona periode verzonden wij deze iedere week met de laatste aanpassingen, online lessen links en buitenactiviteiten. Sommige ouders waren buitengewoon goed geïnformeerd, anderen hadden geen idee. Wij raden u van harte aan zich aan te sluiten bij de eerst genoemde groep.

Aanmelden nieuwsbrief: klik hier.

De start van ons seizoen: klik hier

Stay in touch!