Intrainen & proefdraaien, 11-18 september

De eerste week wordt het een drukte van jewelste. Alle leerlingen staat het vrij zoveel mogelijk lessen mee te dansen.

Waarom? Zo train je je lijf. Je maakt kennis met alle docenten en wij met jou. Je wordt even wakker geschud door een andere docent of andere dansstijl. Je opent je vizier en kijkt verder dan je gebruikelijke lessen en vaste docenten. Je hebt alvast wat extra lessen `in the pocket’, voor het geval je een keer later in het seizoen niet kunt meedoen. Je maakt een bewuste keuze voor lessen, groep, inhoud, level, dag en docent. Dan schrijf je je in en weet je precies waarvoor je betaald.

Ben je nieuw? Maak gebruik van deze mogelijkheid om de sfeer te proeven en dansstijlen uit te proberen. Ook docenten zijn bepalend dus doe bij hen allemaal mee! Alles proberen en zoveel proefdraaien kan alleen in deze week, de start van het seizoen.

Dans je elders? Geen probleem. Wij zijn graag met deze week intrainen een verbindende factor. Train je lijf en voel je vrij om mee te doen.

Wat te doen? Check de leeftijden een beetje en dans mee. Docenten zetten niemand buiten. Daarna schrijf je je in. Wij kunnen dan lessen splitsen en samenvoegen naar gelang het animo.

Ben je nieuw of van elders? Je mag in elke passende les meedoen. Je ziet op het lesrooster de richtlijnen wat betreft leeftijd. Staat er geen leeftijd bij: dan is dat iedereen die bijvoorbeeld om 19:30 kan meedoen en verwachten we geen kleuters en 6-jarigen.

Passend lesadvies is zeer wenselijk: bel even en overleg (Nicole 06 – 55 15 82 98) of stuur een mail.