Voorstellingsbrief 1

1e brief – februari

Op papier in de studio (wit)

Op de website

In uw mailbox

Hier tref je de eerste belangrijke brief  van drie, over de voorstelling! Dit jaar staat onze voorstelling op Zondag 22 mei in de Philharmonie in Haarlem om 13.30 uur.  Leerlingen worden ruim van tevoren verwacht. Het vermoedelijk eind is 16uur. Deze brief met alle data en aanvullende informatie is om u wat meer inzicht te geven bij de organisatie van een voorstelling. 

Allereerst: zonder hulp van vele, vele ouders kunnen we geen voorstelling maken. Wij zoeken hulp bij het volgende:

  • 4 ouders m/v voor algehele begeleiding
  • 10 moeders voor haren/visagie, zij kijken in de zaal
  • Heel veel sponsors die bv het programmaboekje mogelijk maken!

Wilt u ons helpen het programmaboekje financieel mogelijk te maken? Dat zou fijn zijn; we bieden het graag kosteloos het publiek aan. Zet u een advertentie voor 69,- ontvangt u 2 vrijkaartjes als dank! 

Deelname bijdrage (10,- p.p. en niet per les) inleveren tussen 1 en 22 april bij je docent. Liefst in een gesloten enveloppe met je naam, lesdag en tijd erop. Deze bijdrage is om te helpen bij de aanschaf van make-up en het wassen, repareren, aanvullen, vernieuwen van kostuums en alle extra repetitietijden. 

Zondag 24 april zijn de grote generales van 9:30-12:30 waarop we alle leerlingen verwachten, behalve de kleuters. Dit is de dag dat de kinderen aan het publiek (medeleerlingen) kunnen wennen, de voorstelling zien en de docenten de voorstelling voor het eerst helemaal achter elkaar meemaken. 

Zaterdag 9 april van 10-12uur. Hierna zijn de kaarten te reserveren via de mail. Kaarten komen op €20 per stuk. Uitsluitend bij de verkoop in de studio op 9 april, krijgt u het 6 kaartje gratis. Reden van de kostbare kaarten is de portemonneeloze pauze; drankjes staan voor u klaar. Onder deze verplichting van het theater, komen we helaas niet uit. Maakt u dus vooral gebruik van de gratis garderobe en het drankje in de pauze. U hebt ervoor betaald. 

Dit zijn allemaal organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij een voorstelling. Met als grote doel: de leerlingen en het publiek een onvergetelijke middag te laten beleven  en te laten genieten van het dansplezier die wij graag met iedereen delen. Heel veel plezier!