Yoga in Italie 2018

Jaarlijks organiseert Zuiver-yoga een inspirerende yoga retreat. Sfeervolle en rustgevende locaties waar je helemaal tot rust komt. Om jezelf te ontspannen en even terug te trekken uit de drukte van de stad. Een inspirerende en bijzondere ervaring die je weer nieuwe energie geeft.

Kort: 30  en 31 mei, 1 en 2 juni 2018,

Lang: 18, 19, 20, 21 juni 2018

Yoga retreat Otranto, Italië.

Tijdens de korte reis, vliegen we dinsdagavond heen en zaterdagavond weer terug. Je mist 3 werkdagen. Tijdens de lange reis vliegen we zaterdag heen en een week later zaterdag weer terug. Je mist 5 werkdagen.

 

Een kuntzinnige weergave tijdens een Yoga retreat aan het water.Tijdens de Yoga retreat zijn we te gast bij Marcel en Noemi. ’s Morgens begint de dag met een yogales op het dakterras. In de namiddag is er yoga of Pilates op een afgesproken plek. Dat kan in de tuin, op het strand of ergens in de natuur.

Tussen de lessen volg je je hart. Laat je meevoeren door Marcello en Noemi. Ga mee langs de Unesco kusten, de dorpen of de stranden. Of ga lekker shoppen op een van de markten. Meekoken in de authentieke Italiaanse keuken behoort zeker tot de opties. Gewoon je boek is ook een prima keuze tijdens deze Yoga retreat.

Het is bijzonder om buiten een yogales te volgen. Op het dakterras kan het fris zijn. Neem daarom warme kleding mee, dat eenvoudig aan en uit kan. Yoga wordt ’s middags het liefst op het strand gegeven. In april zijn de stranden uitgestorven, de strandtenten staan in wintermodus. Hoe dit in juni is, gaan we ervaren. De lessen kunnen ook ergens in de natuur gegeven worden. Dit wordt per dag en naar wens van de reizigers, besloten.

Otranto ligt op vier kilometer afstand. Dit is een mooie badplaats. Je vindt hier veel historie. Het is een fijne plek om te eten en terrasjes te pakken. Om gewoon lekker te wandelen is dit de perfecte plek.

Zuiver-Yoga in Otranto, zuid Italië. Tijdens een Yoga retreat.

Lecce is een uurtje rijden. Deze stad verdient die reis. Prachtige barok siert de stad. Winkelen is heel goed te doen, evenals terrasjes en de mooie restaurants. Een ideale plek voor Yoga retreat.

Zuiver-yoga bij een gebouw in Lecce, Zuid Italë tijdens een Yoga retreat

 

Kosten Yoga retreat: € 345,- (4 nachten, 4 keer ontbijt, 8x yoga of Pilates les, 4x diner)

Extra nacht met ontbijt: € 25,-

Extra diner: 20,-

Transfer van en naar Brindisi: € 180,- (te delen door het aantal meerijders, maximaal 8)

Vooraf opgeven is noodzakelijk. Er zijn minimaal vijf deelnemers nodig om de reis door te laten gaan. Zeven deelnemers is het maximum.