Streetdance/Hiphop

 

Breakdance

De Dance & Ballet Company heeft naast de belangrijke kern klassiek ballet, veel eigentijdse lessen voor jong en oud. Keuze bestaat uit streetdance, hiphop, tapdance, contemporary en moderne dans. Wanneer je geen idee hebt wat het verschil is tussen het een en ander of misschien niet goed kunt verwoorden wat je zoekt, probeer dan alle mogelijke lessen zodat je bewust je eigen keuze kunt maken. Die keuze zal afhangen van de docent, zijn/haar stijl, de groep waar je in staat, het niveau van de les, medeleerlingen en de dag/tijdstip.

De streetdance en hiphop lessen zijn snel, trendy en sluiten goed aan bij de belevingswereld van tieners van de dag. Ook volwassenen ervaren streetdance als een fijne bodyworkout. Er is geregeld een nieuwe leschoreografie, zodat er naast de tijd om de passen in te studeren, ook tijd is om lekker uit je dak te gaan.
In de les is de warming-up een belangrijk onderdeel en wordt er gewerkt met spieropbouwende oefeningen alsmende spierverlengende oefeningen. Daarna wordt snel overgegaan tot het werkelijk dansen op de laatste hits.
Er zijn verschillende lessen zodat er voor iedere leerling plaats is: basics, intermediate of advanced. Neem even contact op voor goed advies!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.