Powerdeals

De power deal is beschikbaar in februari, maart en april 2020. Zoals de aankondiging al laat zien: je betaald €19,- voor 4 lessen naar keuze. Je krijgt ook een cadeaubon van €19,- te besteden bij Firenze Dancewear.

Er zijn een aantal lessen binnen de Power deal:

Maandag 9:00 Yoga

Maandag 19:30 Hiphop 21+ intermediate level

Dinsdag 19:30 Barre workout

Dinsdag 20:30 Yoga

Woensdag 9:00 Pilates

Donderdag 18:30 Hiphop 11-14 jaar intermediate level

Donderdag 20:30 Sneak Preview (inspiratieles dans, 35+)

De cadeaubon €19,- bij Firenze

Deze bon is te besteden aan een yogabroek, sportbroek of gewoon relaxbroek; al met al een broek dus! De bon is geldig in de maand maart 2020, je mag het volledige bedrag besteden. Er zijn geen andere acties van toepassing bij gebruik van deze bon, op 1 april vervalt de waarde en kun je er dus geen gebruik meer van maken.

Opgeven, hoezo?

We verwachten enige respons en dus drukte. We hebben een probleem wanneer iedereen tegelijk naar 1 specifieke les komt. Om die reden geef je je zelf op en ontvang je een bevestiging. De 4 lessen doe je aaneengesloten zodat na vier weken, er weer plek is voor een ander. Tenzij je graag vast wilt blijven in de les natuurlijk!

Geef je op door het sturen van een mailtje met daarin de les die je graag wilt volgen en de periode van je voorkeur. 

Leeftijden?

Ja, in danslessen maken wij gebruik van leeftijden & levels. De leeftijd 21+ en 35+ loopt aardig uiteen maar hanteren we niet streng – volwassenen praten altijd wel aardig met elkaar. De leeftijd geeft aan dat je als 32-jarige niet tussen 16-jarigen staat, wat bezwaarlijk wordt ervaren. Onder de 21 is er geen toegang tot de gestelde lessen. Dan hebben we andere, meer passende groepen voor je. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.