belangrijke voorstellingsbrief 3

Voorstellingsbrief 3/3,

Hier tref je de derde en laatste belangrijke brief over de voorstelling! Lees deze brief goed door en bewaar!

Deelname bijdrage:  €10,- p.p direct inleveren. Liefst in een gesloten enveloppe met je naam, lesdag en tijd erop. Ouders, graag uw aandacht hiervoor!

Zondag 19 & 26 mei zijn de grote generales van 10-12.30uur waarop we alle leerlingen verwachten, behalve de kleuters. Schema’s hangen in de gang bij de studio. Locatie generale: STUDIO

Vrijdag 7 juni 19:00-21:00: Doorloop 1, locatie STUDIO. Op het toneel is te weinig tijd voor een doorloop voor alle groepen. Daarom alle selectieklassen en lessen voor volwassenen graag op vrijdagavond 7/6 doorloop.  

Wie: selectielessen, ma/woe/do/vrij avond lessen

Zaterdag 8 juni:

9:45 verzamelen achter de Philharmonie, Bakenessergracht 72

10:00 Start doorloop 2

12:00 Alle kleuters achter aanwezig: Bakenessergracht 72

12:00 Kassa open voor afhalen tickets

13:00 Aanvang, vermoedelijk eind 16:00

Wilt u ons helpen het programmaboekje financieel mogelijk te maken? Dat zou fijn zijn; we bieden het graag kosteloos het publiek aan. Zet u een advertentie voor 69,- ontvangt u 2 vrijkaartjes als dank! Laatste kans: aanleveren tot 16 mei

Kaartverkoop: er zijn voldoende toegangskaarten te verkrijgen. Mail het gewenste aantal naar info@Dans-nu.nl

Dit zijn allemaal organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij een voorstelling. Met als grote doel: de leerlingen en het publiek een onvergetelijke middag te laten beleven  en te laten genieten van het dansplezier die wij graag met iedereen delen. Heel veel plezier!