belangrijke voorstellingsbrief 2

Voorstellingsbrief 2/3, uit te delen eind maart/begin april

Hier tref je de tweede belangrijke brief over de voorstelling! Dit jaar staat onze voorstelling op ZATERDAG 8 juni in de Philharmonie in Haarlem om 13.00 uur.  Leerlingen worden ruim van tevoren verwacht. Het vermoedelijk eind is 16uur.

Wilt u helpen bij de voorstelling: heel fijn! De intekenlijsten hangen in de studio. 

Wilt u ons helpen het programmaboekje financieel mogelijk te maken? Dat zou fijn zijn; we bieden het graag kosteloos het publiek aan. Zet u een advertentie voor 69,- ontvangt u 2 vrijkaartjes als dank! 

Deelname bijdrage (10,- p.p. en niet per les) inleveren tussen 1 en 22 april bij je docent. Liefst in een gesloten enveloppe met je naam, lesdag en tijd erop. Deze bijdrage is om te helpen bij de aanschaf van make-up en het wassen, repareren, aanvullen en vernieuwen van kostuums. 

Zondag 19 & 26 mei zijn de grote generales van 10-12.30uur waarop we alle leerlingen verwachten, behalve de kleuters. Dit jaar splitsen we de doorloop naar twee dagen. In de studio een overzicht waarop is terug te vinden wanneer we leerlingen verwachten. Hoe lastig het ook is voor de gezinsplanning op de zondag, kinderen beleven hier heel veel plezier aan. We rekenen op alle kinderen!

Zaterdag 13april van 10-12uur is de kaartverkoop. Hierna zijn de kaarten te reserveren via de mail. Kaarten komen op €19,50 per stuk. Uitsluitend bij de verkoop in de studio op 13 april, krijgt u het 6e  kaartje gratis. Reden van de kostbare kaarten is de portemonneeloze pauze; drankjes staan voor u klaar. Onder deze verplichting van het theater, komen we helaas niet uit. Maakt u dus vooral gebruik van de gratis garderobe en het drankje in de pauze. U hebt ervoor betaald. 

Dit zijn allemaal organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij een voorstelling. Met als grote doel: de leerlingen en het publiek een onvergetelijke middag te laten beleven  en te laten genieten van het dansplezier die wij graag met iedereen delen. Heel veel plezier!