Eindvoorstelling

In de lessen worden drie belangrijke brieven uitgedeeld met betrekking tot de eindvoorstelling. Dit is brief 1, eind januari/begin februari.

Beste ouders en leerlingen,

Hier tref je de belangrijke brief over de voorstelling! Dit jaar staat onze voorstelling op ZATERDAG 8 juni in de Philharmonie in Haarlem om 13.00 uur.  Leerlingen worden ruim van tevoren verwacht. Het vermoedelijk eind is 16uur. Deze brief met alle data en aanvullende informatie is om u wat meer inzicht te geven bij de organisatie van een voorstelling. 

Allereerst: zonder hulp van vele, vele ouders kunnen we geen voorstelling maken. Wij zoeken hulp bij het volgende:

  • Begeleiding van de kindergroepen (1 hulpmoeder groep, 2 voor de kleuters)
  • 4 ouders m/v voor algehele begeleiding
  • 10 moeders voor haren/visagie 
  • Heel veel sponsors die bv het programmaboekje mogelijk maken!

Hulpouders zijn noodzakelijk! Het is fijn om vertrouwde gezichten te hebben achter de schermen. Niet alleen voor ons als docenten, omdat we weten welke ouder bij welk kind en groepje hoort. Ook voor de kinderen van de groep is het fijn om te weten dat ‘de mama of papa van’ helpt. Het haalt iets van de spanning bij de kinderen weg. Hulpouders helpen met het aankleden van kinderen, helpen met het opmaken en zorgen ervoor dat kinderen op tijd klaar staan, wanneer de groep gehaald wordt, en dat alle kinderen naar de wc gegaan zijn. Hulpouders hebben 1 meeting vooraf: tijdens de grote doorloop op 19 & 26 mei maken we tijd vrij voor uitleg en vragen. U kunt ook altijd terecht bij de docent. Als dank krijgt u een vrijkaartje voor een familielid. Uzelf blijft namelijk de hele voorstelling achter de schermen en kijkt vanuit de coulisse. Als dat niet eerste rang is! 

Wilt u ons helpen het programmaboekje financieel mogelijk te maken? Dat zou fijn zijn; we bieden het graag kosteloos het publiek aan. Zet u een advertentie voor 69,- ontvangt u 2 vrijkaartjes als dank! 

Deelname bijdrage (10,- p.p. en niet per les) inleveren tussen 1 en 22 april bij je docent. Liefst in een gesloten enveloppe met je naam, lesdag en tijd erop. Deze bijdrage is om te helpen bij de aanschaf van make-up en het wassen, repareren, aanvullen en vernieuwen van kostuums. 

EXtra repetitie voor leerlingen:
Om een rode draad door de voorstelling te laten lopen, bestaat de voorstelling uit verschillende blokken met een overkoepelend thema. Deze blokken worden uitgevoerd door meerdere groepen kinderen die allemaal op een ander moment les hebben. 

Zondag 19 & 26 mei zijn de grote generales van 10-12.30uur waarop we alle leerlingen verwachten, behalve de kleuters. Dit is de dag dat de kinderen aan het publiek (medeleerlingen) kunnen wennen, de voorstelling zien en de docenten de voorstelling voor het eerst helemaal achter elkaar meemaken. 

Kaartverkoop:   Zaterdag 13april van 10-12uur. Hierna zijn de kaarten te reserveren via de mail. Kaarten komen op €19,50 per stuk. Uitsluitend bij de verkoop in de studio op 13 april, krijgt u het 6e  kaartje gratis. Reden van de kostbare kaarten is de portemonneeloze pauze; drankjes staan voor u klaar. Onder deze verplichting van het theater, komen we helaas niet uit. Maakt u dus vooral gebruik van de gratis garderobe en het drankje in de pauze. U hebt ervoor betaald. 

Dit zijn allemaal organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij een voorstelling. Met als grote doel: de leerlingen en het publiek een onvergetelijke middag te laten beleven  en te laten genieten van het dansplezier die wij graag met iedereen delen. Heel veel plezier!