Docenten

Het docententeam van de Dance & Ballet Company is divers. We stellen graag de docenten vanaf hun vakantieadres kort aan u voor:

Nicole heeft in 1997 de Dance & Ballet Company opgestart en staat voor de algehele en artistieke leiding. Dansplezier wordt niet uit het oog verloren, juist door kwaliteit te bieden. Nicole geeft dit seizoen tal van Yoga lessen, selectie klassen klassiek en kinderdans.

Lisa is als kleutertje bij de Dance & Ballet Company binnen komen dansen. Na haar vakopleiding kwam zij direct lesgeven. Op dit moment zal ze een andere opleiding afronden, waarna we haar graag meer zullen zien dan de woensdaglessen van dit seizoen.

Patricia is al jaren het vaste gezicht op de zaterdag, waar zij samen met Charlotte de scepter zwaait. Patricia is vanaf 1997 verbonden met de school en heeft na haar vakopleiding gekozen voor andere studies, inmiddels allemaal afgerond.

Charlotte was net als Lisa een heel klein meisje toen zij voor het eerst kwam dansen. Samen met Patricia kunnen we hen op de zaterdag niet meer wegdenken. Charlotte heeft ook gekozen voor andere studies na haar vakopleiding en zal wellicht haar universiteit afronden dit jaar.

Naomie is nieuw in ons team en neemt de hiphop lessen voor haar rekening. Afgelopen seizoen heeft zij haar opleiding bij Lucia Marthas afgerond en daarmee heeft zij een totaal andere achtergrond dan onze klassieke docenten.

Janine geeft nu reeds enkele jaren voltijd les en gaat bij de Dance & Ballet Company haar tweede seizoen in. Janine richt zich op de kinder-, klassieke en moderne lessen.

Sanne heeft na haar docenten- en uitvoerende opleiding bij tal van scholen en gezelschappen lesgegeven. Op dit moment is Sanne vast op kantoor te vinden, geregeld de invaldocent en doet zij ondermeer de begeleiding van stagiaires.

Emma is onze vaste assistente op zaterdag en zij gaat daarmee nu haar derde seizoen in.