Docenten

Het docententeam van de Dance & Ballet Company is divers. We stellen graag de docenten kort aan u voor:

Nicole

Nicole heeft in 1997 de Dance & Ballet Company opgestart en staat voor de algehele en artistieke leiding. Dansplezier wordt niet uit het oog verloren, juist door kwaliteit te bieden. Nicole geeft dit seizoen tal van Yoga lessen, selectie klassen klassiek en kinderdans.

Sanne

Sanne heeft na haar docenten- en uitvoerende opleiding bij tal van scholen en gezelschappen lesgegeven. Op dit moment is Sanne vast op kantoor te vinden, geregeld de invaldocent en doet zij ondermeer de begeleiding van stagiaires.

Charlotte

Charlotte was net als juf Lisa een heel klein meisje toen zij voor het eerst kwam dansen. Samen met Emma kunnen we haar op de zaterdag niet meer wegdenken. Charlotte heeft gekozen voor andere studies na haar vakopleiding en is werkzaam op de universiteit.

Merel

Merel is nu enige jaren verbonden aan de Dance & Ballet Company, daarvoor een graag geziene gastdocente. Merel heeft dans met de paplepel meegekregen en heeft haar professionele opleiding moderne dans in Londen voltooid.

Michel

Michel heeft na een carrière in dans op het toneel en voor de klas gekozen zich te richten op Pilates lessen. Vrolijke noot in de les en ons team, gaat Michel bij ons het tweede seizoen in.

Emma

Emma is jaren de steun en toeverlaat van Charlotte en Patricia geweest en gaat naast haar zaterdaglessen nu zeer technisch studeren aan de Universiteit.

Mandy

Mandy gaat bij ons haar tweede seizoen draaien en zwaait de scepter tijdens de showdancelessen. Met een dijk aan ervaring binnen het wedstrijdcircuit vertrouwen we graag deze groepen aan haar!

Lisa

Lisa is als kleutertje bij ons gestart met dansen en nooit meer weggegaan. Na haar vakopleiding en stage, is zij direct opgenomen in het docententeam.

Luna heeft haar vakopleiding afgerond bij Lucia Marthas en is graaggeziene hiphop en freestyle docenten in en rondom Amsterdam. We vinden haar super tof en gaat dit seizoen haar tweede seizoen lesgeven.

Janine

Janine geeft nu reeds enkele jaren voltijd les en gaat bij de Dance & Ballet Company haar vierde seizoen in. Janine richt zich op de kinder-, klassieke en moderne lessen.

Naomie gaat haar derde seizoenen en neemt met Luna de hiphop lessen voor haar rekening. Zij heeft haar opleiding bij Lucia Marthas afgerond en daarmee een totaal andere achtergrond dan onze klassieke docenten.