Rietveldschool september 2019

Met veel plezier starten wij op donderdag weer cursussen dans binnen de Rietveldschool. Dit jaar is het mogelijk om een heel seizoen mee te dansen. Om die reden is het eenmaal mogelijk een korte cursus te doen. Daarna is instromen mogelijk. 

De lessen worden gegeven in het speellokaal van de Rietveldschool. Voor vele dansers en danseressen al een bekende plek. Wanneer dit onhandig is met bijvoorbeeld de planning van verhuizing en verbouwing, vinden we voor de dansles een ander plekje. Hierover wordt u als ouder maar indien kort dag, met name de juffen en meesters die kinderen brengen, goed geïnformeerd. 

Onze juf Merel zorgt voor limonade/water en een versnapering. Dit is doorgaans iets hartigs zoals soepstengels, fruit en groente. 

In de danslessen staat dansplezier voorop. Daarnaast zijn al onze docenten goed opgeleid en intensief bezig met de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Er wordt gewerkt met muziek, drama, dansexpressie en natuurlijk de eerste danstechnieken. 

Kinderen zijn direct uit de klas welkom in de dansles, iets oudere kinderen komen iets later. 

Wilt u uw kind(-eren) opgeven voor de dansles, stuurt u dan een mail naar info@dans-nu.nl. Fijn u weer te zien! Een goed seizoen vol dans en plezier gewenst,

 

Dans en muziek, groep 1 en 2

Voor alle jongetjes en meisjes uit de onderbouw start naschoolse activiteit vol dans en muziek. Deze les is gericht op dansplezier en omvat elementen voor een goede motorische ontwikkeling. Samen bewegen, muziek ervaren en maken en natuurlijk spel maken deze middag voor het jonge kind een heerlijke ervaring!

De dansdocent verzamelend alle kinderen bij het kleine keukentje tegenover het speellokaal. Daar staat limonade en iets lekkers. Ouders kunnen de kinderen ophalen om 14:55 en zo het laatste stukje van de les kijken. 

Wat: Dans en muziek, groep 1 en 2

Wanneer: Donderdagmiddag, 14:15-15:00

Data: 5, 12, 19 en 26 september

Kosten: €12,50 voor 4 lessen

Opgeven: info@Dans-nu.nl.

Musical en dansontwikkeling, groep 3, 4 & 5

De les musical en dansontwikkeling omvat technieken uit de academische dans en laat veel ruimte voor expressie en ontwikkeling van motoriek. Energie en aansprekende muziek maar ook ruimte voor eigen inbreng voor kinderen uit de middenbouw. Zit je in groep 6 en wil je heel graag meedoen? Dat mag!

Wat: Musical en dansontwikkeling, groep 3, 4, 5

Wanneer: Donderdagmiddag, 15:00-15:45

Data: 5, 12, 19 en 26 september

Kosten: €12,50 voor 4 lessen

Opgeven: info@Dans-nu.nl